Visstoofpot met citroengras

Visstoofpot met citroengras

Smulweb imageSmulweb

Een visstoofpot met citroengras, gember, aardappels, broccoli, garnalen en room. Een echte smaakbom die je wilt blijven doorlepelen. Serveer de stoofpot met knapperig brood.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 ml Water
  • 2 Sereh / Citroengras
  • 4 el Bieslook vers

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Visstoofpot met citroengras op tafel.

  1. Smelt de boter in een grote pan en fruit de uien gedurende 3-4 minuten.
  2. Roer de bloem erdoor en bak alles nog 1 minuut.
  3. Roer de bouillon, wijn, gember, aardappels en het citroengras erdoor.
  4. Breng op smaak en breng alles aan de kook
  5. kook de aardappels bijna gaar.
  6. Snij de vis in grote stukken en doe deze in de pan, samen met de garnalen, broccoli en de room.
  7. Roer voorzichtig door en laat 5 minuten zacht koken.
  8. Zorg ervoor dat de vis niet uit elkaar valt.
  9. Strooi de knoflookbieslook erover en serveer met knapperig brood.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden