Tagliatelle met champignons en gorgonzola

Tagliatelle met champignons en gorgonzola

Smulweb imageSmulweb

Tagliatelle met champignons en gorgonzola. Romige pasta met een heerlijke champignonpreisaus en verkruimelde gorgonzola. Gekroond met walnoten en Parmezaanse kaas. Deze pastaschotel is 15 minuten in de oven of op de BBQ voor door en door hete, adembenemende smaken.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Tagliatelle met champignons en gorgonzola op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Smelt de boter en de olie in een diepe koekenpan of braadpan.
  3. Voeg de champignons en de prei toe en roerbak alles 4-5 minuten.
  4. Kook intussen de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking.
  5. Haal de champignons en prei uit de pan en zet apart.
  6. Verkruimel de gorgonzola in de pan en laat op laag vuur al roerend smelten.
  7. Roer alle room en vermout of wijn erdoor en breng op smaak met zout en peper.
  8. Laat de pasta uitlekken en verdeel hem over de 4 cazuela's.
  9. Verdeel de champignons en prei erover en schenk de roomsaus erover.
  10. Bestrooi alles met walnoten en Parmezaanse kaas.
  11. Laat in 15 minuten in de oven door en door heet worden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente Kaas Paddenstoelen Champignons