- 30 g Worcestersaus
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Garnalen met rum op zn cubaans op tafel.
- Meng de rum, tabasco, limoenschil, limoensap en worcestersaus in een kleine kom.
- Meng de bloem, komijn en nootmuskaat en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
- Doop de garnalen in dit bloemmengsel om ze voor het bakken een "jasje" te geven.
- Smelt de helft van de boter met de helft van de olie in een grote koekenpan en laat heet worden.
- Voeg de helft van de knoflook en de garnalen toe en bak alles 4-5 minuten. Leg ze op een schaal en houd ze warm.
- Herhaal dit met de rest van de olie, boter, knoflook en garnalen.
- Giet het rummengsel in de pan, breng het al roerend aan de kook en laat 30-40 seconden koken.
- Breng op smaak met zout en peper en meng de peterselie met de koriander.
- Giet de rumsaus over de garnalen en strooi er vlak voor het opdienen de kruiden over.