Varkensreepjes in zwartebonensaus en paprika

Varkensreepjes in zwartebonensaus en paprika

Smulweb imageSmulweb

Varkensreepjes in een heerlijke zwarte bonensaus. Gemarineerd in sojasaus en zwarte bonensaus met knoflook. Voeg vervolgens reepjes paprika toe. Roerbak alles tot het vlees gaar is en serveer met jasmijn- of pandanrijst. Laat je verrassen!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Zwarte bonen knoflooksaus

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Varkensreepjes in zwartebonensaus en paprika op tafel.

  1. Snijd, indien je geen kant-en-klare roerbakreepjes hebt gekocht, de hamlappen in reepjes en marineer het vlees gedurende 10 minuten in een scheutje sojasaus en ongeveer 1 el Lee Kum Kee zwarte bonensaus met knoflook. Snijd intussen de paprika's in reepjes en kook eventueel rijst.
  2. Zet een wok op hoog vuur. Voeg arachideolie toe zodra de wok begint te roken. Wok het vlees gedurende een minuutje mee en voeg vervolgens de paprikareepjes toe. Roerbak het geheel en schep alles goed door elkaar tot het vlees gaar is. Dit zal minder dan 5 minuten duren op een wokbrander.
  3. Serveer het gerecht met jasmijn- of pandanrijst van een goed merk, bijvoorbeeld Silvo of X.O.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paprika