- 1 el Zwarte bonen knoflooksaus
Bereidingswijze
Zet in 3 stappen deze heerlijke Varkensreepjes in zwartebonensaus en paprika op tafel.
- Snijd, indien je geen kant-en-klare roerbakreepjes hebt gekocht, de hamlappen in reepjes en marineer het vlees gedurende 10 minuten in een scheutje sojasaus en ongeveer 1 el Lee Kum Kee zwarte bonensaus met knoflook. Snijd intussen de paprika's in reepjes en kook eventueel rijst.
- Zet een wok op hoog vuur. Voeg arachideolie toe zodra de wok begint te roken. Wok het vlees gedurende een minuutje mee en voeg vervolgens de paprikareepjes toe. Roerbak het geheel en schep alles goed door elkaar tot het vlees gaar is. Dit zal minder dan 5 minuten duren op een wokbrander.
- Serveer het gerecht met jasmijn- of pandanrijst van een goed merk, bijvoorbeeld Silvo of X.O.