Caponata

Caponata

Smulweb imageSmulweb

Verwen jouw smaakpapillen met de Siciliaanse caponata. Geroosterde ciabatta ingesmeerd met knoflook brengen een extra dimensie aan deze groentestoof van aubergine, kappertjes, olijf, en tomaat. Gegarneerd met basilicumblaadjes en pijnboompitten. Heerlijk als bijgerecht.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 takjes Basilicum vers (takje)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Caponata op tafel.

  1. Verhit een grillpan. Besprenkel 8 sneetjes ciabatta met olijfolie en rooster ze in de pan tot ze aan beide kanten geroosterd zijn.
  2. Wrijf elk sneetje in met een knoflookteentje.
  3. Serveer de warme caponata, gegarneerd met basilicumblaadjes en pijnboompitten. Serveer de bruschetta er apart bij, zodat gasten zichzelf kunnen bedienen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade