- 1 tl Peterselie gedroogd
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Kipfilet met ham en kaas op tafel.
- Haal kipfilets door op smaak gebrachte bloem en schut iets af. Er mogen nog bloem op blijven zitten dit helpt later bij binding van saus.
- Braad kipfilet in olie en boter met knoflook aan beide kanten goudbruin van kleur.
- Voeg witte wijn en kippenbouillon toe en laat de kipfilet in het vocht sudderen, keer af en toe om.
- Haal de kipfilets uit de pan en leg ze in een ovenschaal met gesmolten boter onderin. Reduceer de saus verder tot een gebonden saus.
- Vouw plakken ham dubbel en verdeel over de kipfilet.
- Bak de kipfilet met ham voor 15 min. op 200*C.
- Haal uit de oven en verdeel basilicumblaadjes over de ham. Strooi hierover geraspte mozzarella en Parmezaanse kaas.
- Bak verder in de oven totdat de kaas gesmolten is.
- Serveer 1 halve kipfilet per persoon en verdeel er wat saus over.