Romige broccolisoep

Romige broccolisoep

Smulweb imageSmulweb

Deze fluweelzachte, romige broccolisoep is een echte smaakmaker! Met blokjes prei, courgette, aardappel en overheerlijke kerriepoeder is deze soep een waar genot. Voeg op het einde kookroom toe en alles is klaar. Lekker met stokbrood.

45 min bereiden

soep

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Romige broccolisoep op tafel.

  1. Breng 2 liter water met de bouillonblokjes aan de kook.
  2. Snijd ondertussen de prei in grove ringen, de courgette in blokjes, schil de aardappels en snijd deze in blokjes en maak de broccoli in roosjes.
  3. Als de bouillon kookt, voeg dan 1,5 theelepel kerriepoeder toe.
  4. Doe nu alle groenten in de pan en laat dit 15 minuten koken.
  5. Haal na een kwartier de pan van het vuur en pureer het geheel met de staafmixer.
  6. Voeg hierna de kookroom toe en laat alles nog 5 minuten doorkoken.
  7. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep