Linguine met scampis in knoflook-mosterdsaus

Linguine met scampis in knoflook-mosterdsaus

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke pasta met sappige scampi's in een smaakvolle, romige knoflook-mosterdsaus. De linguine wordt al dente gekookt en vermengd met de saus met tomaten, ui en basilicum. Proef de zee in het comfort van je eigen huis!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 takjes Basilicum (takje)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Linguine met scampis in knoflook-mosterdsaus op tafel.

  1. Kook de linguine al dente in een grote pan gezouten kokend water.
  2. Verwarm ondertussen de olie in een pan en bak hierin de knoflook en de ui even aan.
  3. Voeg de scampi's toe en bak ze al omscheppend tot ze net roze zijn.
  4. Roer de tomaten, knoflookmosterd, crème fraîche en de basilicum erdoor en laat alles goed doorwarmen.
  5. Giet de pasta af en meng direct door de scampisaus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Pasta