Kipfilet met tuinbonen en kruiden

Kipfilet met tuinbonen en kruiden

Smulweb imageSmulweb

Deze kipfilet met tuinbonen en kruiden is een smakelijk geheel. Kipfilets zijn geroosterd en geserveerd op een bedje van aardappelen en tuinbonen. Een lekkere citroen-mascarpone saus maakt dit gerecht helemaal af.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Kipfilet met tuinbonen en kruiden op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Kruid de kipfilets met peper en zout en rooster ze in de oven gedurende 25 minuten.
  3. Kook intussen de aardappelen gedurende 20 minuten en voeg de laatste 4 minuten de tuinbonen toe.
  4. Fruit de knoflook in een hapjespan op matig vuur en voeg de bouillon toe.
  5. Laat 5 minuten pruttelen en voeg dan de aardappelen en tuinbonen toe.
  6. Roer het citroensap, de mascarpone en verse kruiden erdoor.
  7. Snijd de kipfilets in plakken en serveer ze op het aardappelen/tuinbonenmengsel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden