Kabeljauw met rozemarijn en ansjovis (paleo)

Kabeljauw met rozemarijn en ansjovis (paleo)

Smulweb imageSmulweb

Met dit recept voor kabeljauw met rozemarijn en ansjovis zet je een heerlijk visgerecht op tafel! De kabeljauwmoten worden gemarineerd in citroenrasp, olijfolie, knoflook en kappertjes en vervolgens geroosterd in de oven. Serveer met een schijfje citroen en geniet!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 g Rozemarijn, vers

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kabeljauw met rozemarijn en ansjovis (paleo) op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Meng knoflook, rozemarijn, citroenrasp, kappertjes en olijfolie in een kom.
  3. Haal de kabeljauwmoten door het mengsel en laat ze 15 minuten in de koelkast marineren.
  4. Leg de vis in een ovenschaal en schud de rest van de marinade eroverheen. Voeg peper en zout toe en leg daarop de ansjovisfilet.
  5. Rooster alles in de oven gedurende 15-20 minuten.
  6. Serveer de kabeljauw met een schijfje citroen erop. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden