Appel-aardappelpuree

Appel-aardappelpuree

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk romige appel-aardappelpuree met lichtbruine gebakken uien, citroenrasp en -sap. Door de puree kan wat grove aardappelblokjes en appelstukjes zitten. Perfect als bijgerecht bij je gerecht.

45 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Appel-aardappelpuree op tafel.

  1. Kook aardappelblokjes en appelblokjes in water, zout en suiker gaar.
  2. Bak uien in boter tot ze lichtbruin van kleur zijn.
  3. Meng de citroenrasp en sap erdoor en breng op smaak met zout en peper.
  4. Giet het aardappel-appelmengsel af en stamp tot een puree. Er mogen nog wat stukjes in zitten.
  5. Meng het uienmengsel door de aardappel-appelpuree.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Aardappelpuree Appel