Pizza zuurkool met worst

Pizza zuurkool met worst

Smulweb imageSmulweb

Pizza met zuurkool en worstjes, een bijzondere combinatie! Belegd met kerriesaus, ham, ananas, chorizo en lekker veel kaas. Bak hem af zoals aangegeven op de verpakking. Perfect voor de pizza avond!

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 600 g Pizzadeeg met Tomatensaus

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Pizza zuurkool met worst op tafel.

  1. Verwarm de oven volgens de instructies op de verpakking. Laat verse knakworstjes 10 minuten wellen in heet water dat net niet kookt. Als je ingeblikte worstjes gebruikt, sla deze stap dan over, maar houd er rekening mee dat de korst waardeloos slap wordt:)
  2. Rol het deeg uit tot het iets dunner is dan je gewend bent, zodat de worst in de rand past. Plaats 3 worstjes op de lange zijde en 2 op de korte zijde, pas het een beetje aan als dat nodig is en snijd het deeg bij indien nodig.
  3. Besmeer de worstjes met de grove mosterd. Rol de worstjes in de rand en vouw goed dicht.
  4. Meng de kerriesaus met tomatenpuree en gebruik dit als basis voor de saus. Smeer het royaal uit.
  5. Meng de zuurkool met knoflookpuree, hamblokjes en 1 el mosterd. Verspreid dit over de pizza.
  6. Bestrooi met kaas, garneer met ananas en chorizo.
  7. Bak de pizza af volgens de instructies op de verpakking.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pizza Groente Zuurkool