Curry met zoete aardappel

Curry met zoete aardappel

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke curry met zoete aardappel en malse kippenblokjes in combinatie met knapperige spitskool. Geserveerd met witte rijst en bestrooid met verse koriander en bosui.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(4)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Curry met zoete aardappel op tafel.

  1. Snijd het kippenvlees eventueel van het bot en snijd het vlees in blokjes. Bestrooi met de bloem en wat zout.
  2. Verhit de olie in een grote pan met dikke bodem en bak het vlees rondom. Voeg de ui toe en fruit een paar minuten mee.
  3. Voeg de currypasta toe en bak al roerend even mee. Voeg de tomatenblokjes en zoete aardappel toe en roer goed door.
  4. Breng aan de kook en laat zonder deksel op de pan circa 10 minuten zachtjes pruttelen. Schep de spitskool erdoor en stoof nog een paar minuten afgedekt mee tot de kool beetgaar is.
  5. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi de curry met de bosui en koriander.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Zuurkool Zoete aardappelen