Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Gewokte scholfilet met spaghetti carbonara op tafel.
- Ontdooi de scholfilets in de vacuümverpakking 20 minuten in koud water. Bereid ondertussen de carbonarasaus en kook de spaghetti.
- Verhit olie in de pan en bak hier het ontbijtspek in.
- Voeg na een minuutje de gesnipperde ui toe en bak mee.
- Meng de kaas, het ei en de crème fraîche in een aparte (kleine) schaal en breng het mengsel op smaak met nootmuskaat en peper/zout.
- Giet dit mengsel bij de spekjes en de ui, roer alles lekker door.
- Warm het geheel op een laag vuur helemaal op.
- Bak de spekreepjes voor door de pasta alvast in een wok of hapjespan.
- Snijd de filets in stukken en wok ze in 4-6 minuten. Voeg zout en peper naar wens toe.
- Voeg de vis, de spekreepjes en de saus aan de spaghetti toe en verwarm het geheel kort.