Pastei met paddenstoelenragout en bosui

Pastei met paddenstoelenragout en bosui

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke pasteitjes met een vulling van paddenstoelenragout met bosui. Een ideale maaltijd voor het hele gezin!

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 Pasteibakje
  • 200 g Paddenstoelenmix

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pastei met paddenstoelenragout en bosui op tafel.

  1. Smelt de boter in een pan en voeg er ui en knoflook aan toe. Bak deze even mee. Voeg dan de bloem toe en gaar deze.
  2. Voeg koude bouillon beetje bij beetje toe en roer goed totdat er een dikke ragout ontstaat.
  3. Voeg gesneden champignons en paddenstoelen toe en laat deze mooi meegaren in de ragout.
  4. Breng de ragout op smaak met room, peper en zout.
  5. Verwarm 4 pasteitjes in de oven.
  6. Vul de pasteitjes rijkelijk met de paddenstoelenragout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bosui