Romig spinaziestamppotje met ei en pesto

Romig spinaziestamppotje met ei en pesto

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk spinaziestamppotje met ei en pesto. De stamppot bestaat uit gepureerde aardappelen, gekookte eieren, lente ui en gewokte spinazie. De pesto maakt de stamppot lekker fris. Serveer deze stamppot meteen en geniet!

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Romig spinaziestamppotje met ei en pesto op tafel.

  1. Schil de aardappelen, snij ze in stukken en kook ze in licht gezouten water in ongeveer 20 minuten gaar.
  2. Kook de eieren gedurende 7 minuten en pel ze daarna.
  3. Verwarm olie in een wok en fruit hierin eerst de gehakte knoflook en de fijngesneden sjalotten. Voeg daarna de gewassen spinazie toe en laat deze slinken.
  4. Stamp de aardappelen fijn en voeg eerst peper, zout, room en pesto toe. Voeg daarna de in ringetjes gesneden lente-ui en in stukjes gesneden eieren toe. Meng alles goed door elkaar.
  5. Schep als laatste de gewokte spinazie erdoorheen en serveer de stamppot meteen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Sauzen