Indische stoofpeertjes kruidig smullen van winterfruit

Indische stoofpeertjes kruidig smullen van winterfruit

Smulweb imageSmulweb

Indische stoofpeertjes, kruidig smullen van winterfruit in een stoofpot met wijn, jenever, laurier, foelie, kruidnagels en jeneverbessen, afgetopt met stukjes spekkoek. Een winterse verrassing op tafel!

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 spekkoek

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Indische stoofpeertjes kruidig smullen van winterfruit op tafel.

  1. Breng de wijn aan de kook met de jenever, laurier, foelie, kruidnagels en jeneverbessen en los hier de suiker in op.
  2. Leg hier de stoofpeertjes in en laat een uur of 2 (mag ook langer) heel zachtjes koken tot ze mooi rood en heerlijk zacht zijn.
  3. Haal ze er dan even uit en roer er de stukjes spekkoek door en laat die de stoofsaus wat binden.
  4. Doe de gare peertjes terug in de saus en serveer ze in het pannetje. Smullen hoor!!!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Stoofpeertjes