Tongschar met witloof

Tongschar met witloof

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk stukje tongschaar met witloof en een rijke saus van room en bier. Dit gerecht is gemakkelijk te maken en heerlijk van smaak. Serveer met dille en geniet van dit heerlijke gerecht!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 8 tongscharfilets

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tongschar met witloof op tafel.

  1. Stoof het witloof gaar in een pot in een klontje boter en een bodempje water.
  2. Boter een ovenschotel in en bestrooi met fijngehakte sjalot. Plooi de gepeperde en gezouten visfilets toe en leg ze op de sjalot. Overgiet met het bier.
  3. Schuif 10 minuten in de voorverwarmde oven (180°C).
  4. Schep de filets met een spatel uit de schotel en houd ze warm. Giet het stoofvocht over in een sauspan, voeg het stoofvocht van het witloof toe en laat 1/3 verdampen. Voeg de room toe en laat 1/3 verdampen.
  5. Serveer tongschar, witloof en saus bij elkaar. Versier met sjalot in ringen en dille.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Witlof