Gebakken geitencamembert met vijgensaus

Gebakken geitencamembert met vijgensaus

Smulweb imageSmulweb

Gebakken geitencamembert in een krokant jasje. Geserveerd met een heerlijke bloedsinaasappel-, vijgen- en balsamicoazijn saus. Een verrassende combinatie van smaken!

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gebakken geitencamembert met vijgensaus op tafel.

  1. Snijd een camembert in 4 punten. Je hebt er 2 dus dat worden er 8. Laat goed op temperatuur komen.
  2. Paneer vervolgens met eerst bloem, ei dan panko. Zorg wel dat het goed dicht zit, anders loopt straks de kaas eruit. Zet voor een uur koud weg.
  3. Bak vervolgens de camembert in zeer hete olie 2-3 minuten. Laat op keukenpapier uitlekken. Serveer direct, liefst in een voorverwarmde schaal of bordjes.
  4. Meng vervolgens de ingrediënten voor de saus. Breng kort aan de kook en laat afkoelen. Zet koud weg tot gebruik. Serveer apart.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts Tapas