Avocados gevuld met ei

Avocados gevuld met ei

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke combinatie van avocados gevuld met ei, op smaak gebracht met zout, peper en paprikapoeder en bestrooid met smakelijke Parmezaanse kaas. De ovengeroosterde avocado's gevuld met ei zijn gemakkelijk te maken en zijn geweldig voor een snel ontbijt of brunch.

45 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 Avocado

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Avocados gevuld met ei op tafel.

  1. Halveer avocado's en haal met een lepel zoveel avocado weg in de kern zodat er een rauw ei in past.
  2. Plaats 4 helften avocado op een bakplaat en breek een klein ei in elk van de holtes.
  3. Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder en verdeel Parmezaanse kaas over de eieren.
  4. Bak in de oven op 200*C tot het ei gestold is en het geheel goed warm is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei