Zoete aardappelburgers

Zoete aardappelburgers

Smulweb imageSmulweb

Maak kennis met onze heerlijke vegetarische zoete aardappelburgers. Een perfecte combinatie van grof geraspte zoete aardappel, bosui, paneermeel, bloem, chilipoeder en ei, gebakken tot in perfectie. Serveer op een broodje met rucola, komkommer en je favoriete saus.

15 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Zoete aardappelburgers op tafel.

  1. Schil de zoete aardappel en rasp deze grof. Snijd de bosui in ringen.
  2. Meng in een kom/diep bord de geraspte zoete aardappel met het ei, de bosui, paneermeel, bloem, snufje zout en peper en het snufje chilipoeder. Voeg extra bloem toe als het mengsel te nat is.
  3. Verhit een scheutje olie in een pan en vorm kleine burgertjes in de pan. Bak de burgertjes ongeveer 2 minuten aan beide zijden.
  4. Snijd ondertussen de broodjes doormidden en snijd de komkommer in plakjes.
  5. Beleg de broodjes met de zoete aardappelburgers, rucola, komkommer en een lekker sausje.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees