Kip madras

Kip madras

Smulweb imageSmulweb

Kruidige kip madras met paprika, rode peper en appel. Deze kip madras zit boordevol smaak. Heerlijk in combinatie met rijst en verse bosui.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Kip madras op tafel.

  1. Zet een pan water op en kook de rijst volgens de bereidingswijze op het pak.
  2. Snijd de kip in stukjes en breng op smaak met zout en peper.
  3. Snipper het uitje en snijd de bosui, paprika, rode peper en appel in stukjes.
  4. Giet een scheutje olie in een pan en bak het (witte) uitje met de paprika en rode peper aan.
  5. Voeg na circa 2 minuten de kip toe en bak deze gaar in ongeveer 5 minuten.
  6. Voeg vervolgens het kurkuma en kerrie poeder toe en bak een minuutje mee.
  7. Voeg daarna de yoghurt toe. Meng alles even goed door elkaar en laat dit een paar minuten opwarmen.
  8. Voeg ten slotte de stukjes appel toe en zet het vuur uit.
  9. Serveer de saus met de rijst en wat verse bosui en klaar is je kip madras!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Kip madras