Indiase kippensoep

Indiase kippensoep

Smulweb imageSmulweb

Deze Indiase kippensoep is perfect voor de koudere dagen en super eenvoudig om te maken. De kip wordt gebakken in Tikka Masala kruiden en daarna gekookt met bouillon, tuinerwten en spinazie. Serveer met een schep yoghurt en naanbrood.

15 min bereiden

soep

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Indiase kippensoep op tafel.

  1. Verhit olie in een soeppan en bak de kip gedurende 3 minuten bruin. Voeg Tikka Masala toe en bak het mee.
  2. Voeg bouillon, tuinerwten en 500 ml water toe en breng de soep aan de kook. Laat de soep 5 minuten koken.
  3. Voeg de spinazie in delen toe aan de soep en laat het slinken. Breng de soep op smaak met zout en peper. Verwarm het brood volgens de gebruiksaanwijzing.
  4. Serveer de soep met een schep yoghurt en het naanbrood.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep