Panga tacos met guacamole

Panga tacos met guacamole

Smulweb imageSmulweb

Beleef de smaak van Mexico met deze heerlijk gekruide panga tacos. Belegd met frisse sla, komkommer en rode ui. De guacamole, gemaakt van verse avocado en knoflook geeft het gerecht een originele touch. Maak het compleet en serveer de tacos op naanbrood.

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Avocado

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Panga tacos met guacamole op tafel.

  1. Ontdooi de vis - in het geval van diepvriesvis - in koud water.
  2. Meng alle kruiden, specerijen en de suiker.
  3. Marineer de vis met het kruidenmengsel.
  4. Doe alle ingrediënten voor de guacamolesaus in een bakje en pureer helemaal fijn met een staafmixer, zet het opzij.
  5. Verwarm de wraps in de magnetron óf bak ze kort in de koekenpan om ze wat knapperig te maken.
  6. Bak de vis in de olie tot ze gaar en mooi gekleurd is.
  7. Laat iedereen zijn eigen wrap/taco vullen met sla, komkommer, rode ui, vis en natuurlijk de saus!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Guacamole