Mihoen singapore

Mihoen singapore

Smulweb imageSmulweb

Maak kennis met de heerlijke smaken van Azië met deze mihoen singapore. Gevuld met garnalen, ham en groenten zoals paprika`s en prei. Dit heerlijke gerecht is perfect voor een authentieke Aziatische avond en kan eventueel gegeten worden met een verse omelet. Ontdek nu!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Mihoen singapore op tafel.

  1. Kook de mihoen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Spoel de mihoen koud.
  2. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in dunne ringetjes. Verwijder de schil van de gember en snijd de gember fijn. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de paprika`s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika`s in blokjes. Halveer de prei in de lengte, was de prei en snijd de prei in halve ringen.
  3. Verhit een scheut olie in een wok en fruit de peper, gember, knoflook, kurkuma en kerriepoeder circa 3 minuten. Voeg de paprika`s en de prei toe en roerbak circa 5 minuten. Voeg de jumbo garnalen en hamreepjes toe en bak circa 2 minuten. Voeg op het laatste de taugé toe.
  4. Meng de mihoen erdoor en verwarm onder constant roeren tot de mihoen een mooie gele kleur krijgt. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.
  5. Kluts de eieren met een beetje zout in een kom. Verhit een scheutje olie in een (koeken)pan en bak de eieren in circa 6 minuten aan beide kanten goudbruin en gaar. Haal de omelet uit de pan, rol op en snijd in reepjes. Serveer de omelet bij het mihoengerecht.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Noedels Mihoen