Romig vispotje met tomatenfetasaus

Romig vispotje met tomatenfetasaus

Smulweb imageSmulweb

Deze romig vispotje met tomatenfetasaus is een waar culinair hoogtepunt. Een heerlijke combinatie van vis, prei, champignons, tomaten en kruiden in een romige saus van verse feta en room. Probeer het nu!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Romig vispotje met tomatenfetasaus op tafel.

  1. Ontdooi de vis en snijd in blokjes. Snijd de prei in ringen, de champignons in plakjes en pel de tomaten en snijd in blokjes. Hak de knoflook en peterselie, en snijd de lente-ui fijn.
  2. Verwarm olie in een wok en fruit daar de knoflook in.
  3. Voeg beetje bij beetje op hoog vuur tomaat, prei en champignons toe. Roerbak dit goed en voeg vervolgens oregano, peper, zout en visbouillonblok toe.
  4. Schep alles door elkaar en voeg room en verkruimelde feta toe.
  5. Voeg zalm, kabeljauw en garnalen toe en schep voorzichtig door elkaar zodat de vis goed mee kan warmen.
  6. Garneer met lente-ui en peterselie.
eet smakelijk