Scheermessen met knoflookpeterselie

Scheermessen met knoflookpeterselie

Smulweb imageSmulweb

Scheermessen met knoflookpeterselie: gebakken in kruidenolie. Heerlijk mals en vol smaak. Je bakt de scheermessen tot ze allemaal open zijn en serveert ze in schaal met de smaakmakende olie erover.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1000 g Scheermessen Vers Panklaar

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Scheermessen met knoflookpeterselie op tafel.

  1. Roer de knoflook en peterselie door de olie en breng op smaak met zout en peper.
  2. Verwarm een beetje van de kruidenolie in een grote pan.
  3. Voeg de scheermessen toe en bak ze al omscheppend tot ze allemaal open zijn.
  4. Verwijder exemplaren die gesloten blijven.
  5. Serveer de messen in een schaal met de rest van de kruidenolie erover gelepeld.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden