Gevuld borrelstokbrood met pesto en mozzarella

Gevuld borrelstokbrood met pesto en mozzarella

Smulweb imageSmulweb

Het gevulde borrelstokbrood met pesto en mozzarella is een heerlijk borrelhapje voor een feestje of, voor als je op de camping nog even wilt nagenieten van de vakantiedag. Krokant en smaakvol. Het water loopt in je mond!

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gevuld borrelstokbrood met pesto en mozzarella op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Haal het brood uit de verpakking en snijd het met een mes, voor 3/4 in. Let erop dat je niet te ver snijdt, want dan breekt het af.
  3. Verdeel met een lepel of een mesje, de verse pesto tussen de snedes van het stokbrood.
  4. Snijd de mozzarella in hele dunne plakken en verdeel dit wederom tussen de snedes.
  5. Bak het brood in ongeveer 15 minuten goudbruin in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Kaas