Tagliatelle met paddenstoelen

Tagliatelle met paddenstoelen

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk pastagerecht met paddenstoelensaus. Smakelijk samen met Parmezaanse kaas en verse peterselie. Snel gemaakt en ideaal voor een doordeweekse dag.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tagliatelle met paddenstoelen op tafel.

  1. Verbrokkel de worst met de handen en bak deze in een pan goudbruin gedurende 5 minuten. Blus vervolgens af met witte wijn.
  2. Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in kleine stukken. Voeg ze toe aan de pan (weken in koud water indien gedroogd). Roer na 10 minuten de tomatenpuree erdoor en laat meekoken zodat het zoete aroma zich ontwikkelt.
  3. Voeg na enkele minuten de slagroom toe en roer alles goed door. Breng de saus op smaak.
  4. Kook tagliatelle in een pan met gezouten water volgens de verpakking, tot het al dente is. Laat het uitlekken. Voeg het toe aan de paddenstoelensaus en meng goed zodat de saus door de pasta wordt opgenomen.
  5. Rasp de Parmezaanse kaas. Verdeel de pasta over de borden, strooi de geraspte kaas eroverheen en garneer met verse peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente