- 3 tl Speculaaskruiden
- 35 g Honing
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Knapperige koekjes met pecannoten en honing op tafel.
- Hak de pecannoten klein.
- Meng in een kom de bloem, koekkruiden, suiker, zout, citroenrasp, honing, eidooier, boter en gehakte noten.
- Kneed hiervan met behulp van een keukenmachine of mixer met kneedhaken (of met de hand) een soepel deeg.
- Verdeel het deeg in 2 lange vierkante stukken (4x4x10). Wikkel deze in plastic folie en zet het deeg plm. 2 uur in de koelkast.
- Verwarm de oven voor op 180 graden boven- en onderwarmte (160 graden hetelucht).
- Snijd het deeg in plm. 1/2 cm dikke vierkante plakjes.
- Leg de deegplakjes op de met bakpapier beklede bakplaat en bak de koekjes plm. 15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven goudbruin.
- Laat de koekjes op een rooster afkoelen.