Pate balletjes

Pate balletjes

Smulweb imageSmulweb

Met deze pate balletjes tover je een machtig lekker hapje op tafel. Het zelf maken van de balletjes is simpel en snel en met ingrediënten als gehakte walnoten, Italiaanse kruiden en crème fraîche heb je een goedgevulde smaak.

15 min bereiden

amuse

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pate balletjes op tafel.

  1. Hak de walnoten fijn in een keukenmachine (of met een mes).
  2. Prak de paté fijn en voeg Italiaanse kruiden, crème fraîche en de gehakte walnoten toe.
  3. Kneed het geheel tot een stevige massa waarvan je balletjes kan draaien (bepaal zelf de grootte, maar houd er rekening mee dat paté machtig kan zijn).
  4. Rol de balletjes door zwarte sesam op een diep bord.
  5. Laat de balletjes minimaal een uur opstijven in de koelkast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Amuses