Cranberry-pompoenbrood  -cake

Cranberry-pompoenbrood -cake

Smulweb imageSmulweb

Proef de herfst met onze cranberry-pompoenbrood-cake! Een smeuïge cake gemaakt van verse pompoenstukjes en zoete cranberries. De cake heeft een natte structuur, maar als je liever een broodachtige structuur hebt voeg je 2x zoveel kokosmeel toe. Dit herfstige receptje is perfect op koude, regenachtige dagen. Smeer roomboter op de cake en geniet ervan!

60 min bereiden

dessert

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 tl greensweet-stevia sweet
  • 125 g Gedroogde cranberry's

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Cranberry-pompoenbrood -cake op tafel.

  1. Garen de pompoenstukjes in een beetje water gedurende 10 minuten.
  2. Gooi alles, behalve de cranberries, bij elkaar en mix goed door elkaar. Voeg daarna de cranberries toe.
  3. Giet het mengsel in een bakvorm en bak gedurende 40-50 minuten op 175 graden. Als je stevia gebruikt, bak je gedurende 40 minuten.
  4. Het beslag is heel vloeibaar en de cake zal daarom een natte structuur hebben. Als je een broodachtige structuur wilt, voeg dan 2x zoveel kokosmeel toe.
  5. Smeer roomboter op de cake en geniet ervan!
eet smakelijk