Mini bouchees met passendale-kaas champignons en spek

Mini bouchees met passendale-kaas champignons en spek

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke mini bladerdeeg hapjes gevuld met een romige saus gemaakt van Passendale kaas, champignons en spekjes. Het geheel wordt afgemaakt met wat verse peterselie en gaan kort de oven in voor een crunchy bite. Perfect als snack of bijgerecht.

25 min bereiden

amuse

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Mini bouchees met passendale-kaas champignons en spek op tafel.

  1. Snijd spek in dobbelsteentjes en bak ze zonder vet in een pan.
  2. Hak champignons extra fijn. Smelt boter in een pan en voeg de bloem en melk toe. Laat op een matig vuur indikken en blijf constant roeren.
  3. Breng de saus op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Houd een beetje Passendale kaas apart om te gratineren en smelt de rest in de saus.
  4. Voeg spek, champignons en gehakte peterselie toe aan de saus.
  5. Schik het geheel in bladerdeeghapjes en bestrooi met de overgebleven Passendale kaas. Schuif gedurende 5 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Vlees Paddenstoelen Champignons Speklap