Visfilet in tomatensaus uit de oven

Visfilet in tomatensaus uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Visfilet in tomatensaus uit de oven. Bak een smakelijke tomatensaus van tomaatblokjes, ui en courgette. Leg de visfilet in een ovenschaal en maak op smaak met zout en peper. Doe de saus en Parmezaanse kaas eroverheen. 20 minuten in de oven en de pasta op het bord, dat wordt smullen!

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 300 g Spinazie uit de diepvries

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Visfilet in tomatensaus uit de oven op tafel.

  1. Verhit in een braadpan de olijfolie en bak de ui glazig in enkele minuten. Voeg de courgette toe en bak 5 minuten mee. Voeg daarna de tomaatblokjes toe en laat aan de kook komen. Breng op smaak met zout, peper, paprikapoeder en peterselie. Laat het geheel 20 minuten zachtjes pruttelen.
  2. Verwarm de oven voor op 175 graden. Vet een ovenschaal in met olijfolie en leg de visfilet erin. Bestrooi de vis met zout en peper. Dek de vis af met de tomatensaus en doe er de Parmezaanse kaas over.
  3. Bak het geheel in 20 minuten gaar.
  4. Kook intussen de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar.
  5. Serveer de vis met saus op een bedje van pasta op de borden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen