- 300 g Spinazie uit de diepvries
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Visfilet in tomatensaus uit de oven op tafel.
- Verhit in een braadpan de olijfolie en bak de ui glazig in enkele minuten. Voeg de courgette toe en bak 5 minuten mee. Voeg daarna de tomaatblokjes toe en laat aan de kook komen. Breng op smaak met zout, peper, paprikapoeder en peterselie. Laat het geheel 20 minuten zachtjes pruttelen.
- Verwarm de oven voor op 175 graden. Vet een ovenschaal in met olijfolie en leg de visfilet erin. Bestrooi de vis met zout en peper. Dek de vis af met de tomatensaus en doe er de Parmezaanse kaas over.
- Bak het geheel in 20 minuten gaar.
- Kook intussen de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar.
- Serveer de vis met saus op een bedje van pasta op de borden.