Nasi goreng met sate stokjes

Nasi goreng met sate stokjes

Smulweb imageSmulweb

Deze nasi goreng is de ultieme restjesverwerker. Gebruik gekookte rijst, eieren, prei, ui, knoflook, ham en een scheutje ketjap. Serveer met sate stokjes. Smaakt altijd!

10 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Nasi goreng met sate stokjes op tafel.

  1. Kook de rijst volgens de verpakking een dag van tevoren en laat goed drogen en afkoelen.
  2. Scrambel de eieren in de wok met een scheutje olie en zet daarna apart.
  3. Fruit de prei, ui en knoflook even aan en gooi daarna op hoog vuur de rijst erbij.
  4. Voeg een klein scheutje ketjap en de ham en ei toe.
  5. Op smaak brengen met peper en zout.
  6. Saté volgens de verpakking verwarmen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst Nasi goreng