Salade geitenkaas granaatappel en pistachenootjes

Salade geitenkaas granaatappel en pistachenootjes

Smulweb imageSmulweb

Een frisse en kleurrijke salade met verrassende combinatie van smaken. De romige geitenkaas, knapperige pistachenootjes en zoete granaatappelpitjes schitteren naast de heldere dressing van olijfolie, mosterd en citroensap. Perfect voor een lichte lunch of bijgerecht.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 15 g Granaatappelpitjes

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Salade geitenkaas granaatappel en pistachenootjes op tafel.

  1. Maak een dressing van de olijfolie, citroensap, mosterd, zout en (veel) peper. Voeg eventueel extra citroensap of mosterd toe en proef de dressing om te zien of het naar wens is of dat er meer van iets nodig is. (Tip: de scherpe smaak van mosterd kan goed werken in deze salade.)
  2. Verdeel de sla over twee borden.
  3. Verkruimel de geitenkaas boven de sla en strooi de granaatappelpitjes eroverheen.
  4. Besprenkel de sla met dressing.
  5. Strooi er nootjes en peterselie overheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Geitenkaas salade