Broodje zongedroogde tomaatpesto

Broodje zongedroogde tomaatpesto

Smulweb imageSmulweb

Proef de zomer met dit broodje zongedroogde tomaatpesto. Een knapperige pistolet uit de oven, bedekt met huisgemaakte pesto en belegd met een feestje van rucola en tomaat. Makkelijk te maken en nog gemakkelijker om van te genieten!

10 min bereiden

lunch/brunch gerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Broodje zongedroogde tomaatpesto op tafel.

  1. Bak de pistolet 10 min op 200 graden in de oven.
  2. Snijd de pistolet open en giet er sierlijk een halve eetlepel olijfolie over beide kanten.
  3. Smeer deze daarna rijkelijk in met pesto.
  4. Leg hierop een bedje rucola en maak het af met zongedroogde tomaten!
eet smakelijk