- 450 g Tuinbonen Diepvries
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Pasta pesto met olijven op tafel.
- Knip de kip in stukjes. Haal de olijven en knoflook uit het bakje en doe de overgebleven olie in de braadpan. Bak de kip goudbruin.
- Snij de knoflook die in het bakje met de olijven zit fijn en voeg deze toe aan de kip. Voeg de tuinbonen toe en wacht totdat deze ontdooid zijn.
- Zet ondertussen het water op voor de penne. Als het water kookt, doe de penne erin en kook deze volgens de aangegeven tijd op de verpakking.
- Voeg daarna de pesto en crème fraise toe aan de kip met tuinbonen. Laat dit op zacht vuur pruttelen.
- Snij ondertussen de olijven in vier stukjes en voeg deze toe aan de saus. Voeg de helft van de Parmezaanse kaas toe aan de saus en roer deze goed doorheen.
- Giet de penne af en verdeel deze over de vier borden. Verdeel vervolgens de saus over de vier borden en gebruik de overgebleven Parmezaanse kaas als garnering eroverheen.
- Voeg peper toe naar eigen smaak. Eetsmakelijk!