Chili con carne met rode kidneybonen

Chili con carne met rode kidneybonen

Smulweb imageSmulweb

De pittige chili con carne met rode kidneybonen en maïs van Jumbo is een echte aanrader. In 20 minuten pruttelen op een zacht vuur en serveren met rijst, een lepel zure room en verse koriander voor een smaakvolle maaltijd.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 25 g Mexicaanse kruiden
  • 4 el Zure room
  • 1 el Koriander

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Chili con carne met rode kidneybonen op tafel.

  1. Snipper de ui en knoflook en fruit deze aan in een stoofpot met een scheutje olijfolie.
  2. Doe er vervolgens het gehakt bij en bak deze rul.
  3. Voeg daarna de paprika toe en de tomatenblokjes samen met de kruiden. Laat deze 20 minuten sudderen op een zacht vuur.
  4. Kook, terwijl de chili suddert, de rijst af volgens de gebruiksaanwijzing.
  5. Voeg aan het einde rode kidney bonen en maïs toe aan de chili.
  6. Proef en kruid het gerecht indien nodig met peper en zout.
  7. Serveer een portie chili con carne met warme rijst en een lepel zure room. Versnipper wat verse koriander over het geheel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst Chili con carne