- 310 g zak Bonduelle bonenmix (diepvries, 300 g)
- 50 g Walnoten gepeld, ongezouten
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Bonensalade met witlof appel geitenkaas en limoen-yoghurtdressing op tafel.
- Snijd de onderkant van de witlof en haal de harde kern eruit. Snijd 2 struikjes witlof in reepjes en haal van de derde de blaadjes los. Verdeel de blaadjes over een schaal (of 4 borden).
- Snijd de schil dik van de sinaasappel af en snijd de partjes tussen de vliezen uit. Snijd de appel in dunne partjes.
- Meng de witlofreepjes, bonen, sinaasappel- en appelpartjes en schep dit over de blaadjes witlof. Verdeel de geitenkaas en walnoten erover.
- Maak een dressing door de mayonaise, yoghurt en limoensap te mengen. Breng op smaak met peper en zout.
- Schenk de dressing over de salade.