Rijstpap met saffraan

Rijstpap met saffraan

Smulweb imageSmulweb

Een overheerlijke rijstpap, gemaakt met saffraan en pure vanille. De rijst wordt langzaam gekookt in volle melk en een vleugje zachte bruine suiker. Serveren warm of koud, de keuze is aan jou!

45 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Rijstpap met saffraan op tafel.

  1. Doe de melk, saffraan en de pitjes van het vanillestokje in de kom. Stel de kcook in op heating stand 3 en geen roerstand. Laat het geheel 12 minuten verwarmen tot de melk aan de kook is.
  2. Voeg de rijst en de bruine suiker toe aan de melk als deze aan de kook is. Stel de kcook in op heating stand 2 en monteer de roeraccessoire. Deze kan worden ingesteld op roerstand 1. Laat het geheel 25 minuten staan.
  3. Schenk de rijstpap uit in porties naar wens en laat het even afkoelen in de koelkast of eet dit warm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden