Chocoladecake zonder boter melk en eieren

Chocoladecake zonder boter melk en eieren

Smulweb imageSmulweb

Chocoladecake zonder boter, melk en eieren? Ja graag! Deze bijzondere cake maak je met plantaardige olie, witte azijn en water. Het resultaat is een smeuïge cake die je eventueel nog kunt afmaken met chocolade en fruit.

45 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Chocoladecake zonder boter melk en eieren op tafel.

  1. Meng alle ingrediënten in een schaaltje of diep bord en maak er drie kuiltjes in.
  2. Doe een theelepel witte azijn in de drie kuiltjes.
  3. Voeg er een theelepel puur vanille-extract bij.
  4. Voeg er nu ook 5 theelepels plantaardige olie aan toe.
  5. Giet een kopje water bij het mengsel.
  6. Roer alles goed door totdat je een gladde massa krijgt.
  7. Laat 35 minuten bakken in een oven op 180 graden Celsius.
  8. Laat de cake afkoelen.
  9. Garneer eventueel met een laagje chocolade en fruit zoals frambozen.
  10. Snijd de cake aan en geniet.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel Ei