Bananenbrood

Bananenbrood

Smulweb imageSmulweb

Bak een heerlijk bananenbrood in 40 minuten. Roer amandelmeel, bakpoeder en kokosrasp door elkaar en voeg dit toe aan eieren waarvan je een snufje zout hebt toegevoegd. Voeg daarna fijn geprakte bananen en cranberries toe aan het mengsel. Bak het bananenbrood en check de gaarheid met een satéprikker.

45 min bereiden

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50 g Gedroogde cranberry's

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Bananenbrood op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Roer de eieren met een snufje zout los in een grote kom.
  3. Prak de bananen fijn en meng dit door de eieren.
  4. Roer amandelmeel, bakpoeder, en kokosrasp door elkaar heen en voeg dit aan de kom met eieren toe.
  5. Schep de cranberries erdoor.
  6. Beboter een cakevorm. Giet het mengsel in de cakevorm en zet deze in de oven.
  7. Bak het bananenbrood in ongeveer 40 minuten gaar.
  8. Check of het bananenbrood gaar is door er een satéprikker in te prikken. Als deze schoon en droog is als je hem eruit haalt, dan is het brood klaar.
  9. Laat het bananenbrood afkoelen op een rooster.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Bananenbrood