Sambal goreng snijboontjes met garnalen

Sambal goreng snijboontjes met garnalen

Smulweb imageSmulweb

Laat je inspireren door de smaakvolle sambal goreng snijboontjes met garnalen. Een gerecht waarbij de smaken van de ui, knoflook, sambal, zout en suiker samen met de laos, salam, garnalen en snijbonen de dans op je tong maken. Voeg daar de kokosmelk en sereh aan toe en je hebt een heerlijk smeuïg geheel.

45 min bereiden

hoofdgerecht

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 Sereh / Citroengras

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Sambal goreng snijboontjes met garnalen op tafel.

  1. Maak de ui, knoflook, sambal, zout en suiker fijn in de vijzel.
  2. Fruit deze pasta met de laos, salam en de garnalen.
  3. Voeg de snijbonen toe en roer de kokosmelk en sereh erdoor.
  4. Laat het gerecht inkoken tot het smeuïg is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen