Havermoutkoekjes

Havermoutkoekjes

Smulweb imageSmulweb

Makkelijk en snel te bereiden havermoutkoekjes met appel en pecannoten. De ultieme traktatie waar jong en oud van zal genieten. Eet ze als tussendoortje of voeg ze toe aan uw lunch. Bak ze in slechts 30 minuten goudbruin in de oven.

45 min bereiden

tussendoortje

12 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Havermoutkoekjes op tafel.

  1. Rasp eerst de appels, dit kost het meeste tijd. Verwarm de oven voor op 170 graden.
  2. Voeg alle ingrediënten toe aan een mengkom en meng alles goed door elkaar. Verkruimel de helft van de pecannoten en voeg deze ook toe aan het mengsel.
  3. Gebruik een mixer met deeghaken om alles goed te mengen. Maak vervolgens 12 balletjes van het mengsel en druk deze plat op een bakplaat met bakpapier.
  4. Bestrooi de koekjes met de overgebleven pecannoten en bak ze gedurende 30 minuten in de oven. Houd ze goed in de gaten!
  5. Haal de koekjes uit de oven als ze nog warm zijn voor het lekkerste resultaat.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Koekjes