Zelfgemaakte kruidendip (heksenkaas)

Zelfgemaakte kruidendip (heksenkaas)

Smulweb imageSmulweb

Maak zelf je eigen kruidendip, lekker fris met prei, peterselie, suiker en citroensap. Lekker om te dippen of bij je maaltijd op tafel te zetten.

10 min bereiden

tussendoortje

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Zelfgemaakte kruidendip (heksenkaas) op tafel.

  1. Snijd de prei in kleine stukjes.
  2. Doe de roomkaas, de peterselie, de prei, suiker, de mayonaise en het citroensap (en eventueel het teentje knoflook) in een mengbeker of in je keukenmachine.
  3. Meng alles goed totdat de prei goed vermaalt is.
  4. Heb je nu geen staafmixer of een keukenmachine? Snijd dan de prei en peterselie super fijn en meng vervolgens alles goed met een lepel.
  5. Serveer de kruidendip als dip of lekker op een stokbroodje of zelfs als sausje bij het avondeten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas