Pasta puttanesca (en 100 paleo)

Pasta puttanesca (en 100 paleo)

Smulweb imageSmulweb

Een Italiaanse klassieker met een paleo blik: Pasta puttanesca! Courgetti en tonijn in een saus van tomaten, knoflook, rode peper, ansjovis, oregano, kappertjes en olijven.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Pasta puttanesca (en 100 paleo) op tafel.

  1. Snijd de tomaten in blokjes.
  2. Hak de knoflook fijn.
  3. Hak de rode peper fijn. Laat de zaadjes zitten voor extra pit.
  4. Snijd de ansjovis in stukjes.
  5. Doe de tomaten, knoflook, rode peper, ansjovis, tomatenpuree, oregano en zout in een ruime pan en laat 10 minuten zachtjes pruttelen.
  6. Draai de courgettes door de spiraalsnijder tot spaghetti slierten.
  7. Laat de tonijn uitlekken.
  8. Voeg tonijn, kappertjes, olijven, olijfolie en courgette toe aan de saus en verwarm 2 minuten mee.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta