Snelle pasta met zalm

Snelle pasta met zalm

Smulweb imageSmulweb

Verse asperges, gerookte zalm, linguine, gemarineerde champignons en rucola vormen samen deze overheerlijke pasta! Een smaakvol gerecht wat binnen een mum van tijd op tafel staat. Bak champignons en asperges samen in olijfolie en voeg de pasta toe. Roer de rucola, mozzarella en zalm erdoorheen en top met Parmezaanse kaas.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Snelle pasta met zalm op tafel.

  1. Borstel de champignons schoon en snijd ze in grote stukken. Doe ze in een kom en overgiet ze met olijfolie en rode wijnazijn tot ze onder staan. Kruid met zout en peper en meng.
  2. Snijd de gerookte zalm in reepjes. Snijd het onderste topje van de asperges af en snijd de asperges in de helft. Je hoeft ze niet te schillen.
  3. Kook de linguine al dente in gezouten water met een scheutje olijfolie.
  4. Bak de gemarineerde champignons aan in olijfolie. Kruid met peper en zout en doe de groene asperges erbij. Bak de groenten goed aan. Doe er dan nog een extra scheut olijfolie bij en zet het vuur zachter.
  5. Doe de pasta erbij en roer de pasta en de groenten goed door elkaar. Kruid bij met peper en meng de rucola eronder. Giet er, indien nodig, nog wat olijfolie over.
  6. Doe de mozzarellakaasjes erbij en strooi er wat oregano over. Voeg als laatste de zalm toe en meng alles goed door elkaar tot de zalm lauw is.
  7. Werk de pasta af met verse Parmezaanse kaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta