Gevuld stokbrood

Gevuld stokbrood

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk gevuld stokbrood met o.a. gehakt, knoflook, Italiaanse kruiden, tomaatjes, kaas en ontbijtspek. De kaas is mooi gesmolten en het gehaktmengsel zit bomvol smaak. Een zalige, warme lunch of snack voor op een herfstige dag.

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 66 g Jong Belegen Kaas 30+ Plakken

Bereidingswijze

Zet in 14 stappen deze heerlijke Gevuld stokbrood op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Haal de schil van de ui en snijd hem in kleine stukjes.
  3. Pel de knoflook en pers deze fijn (of snijd ook in kleine stukjes).
  4. Was de tomaatjes en snijd deze in vieren.
  5. Doe wat olijfolie in de pan en rul het gehakt.
  6. Doe de knoflook, sjalot, Italiaanse kruiden, zout en peper erbij en bak dit samen nog even.
  7. Voeg als laatste ook de tomaatjes toe en zorg dat alles goed door elkaar zit.
  8. Let wel op, het gehakt moet nog niet helemaal droog zijn! Bak dus niet te hard.
  9. Snijd de stokbroden in en zorg dat je de vulling eruit haalt. Schep dan het gehaktmengsel erin.
  10. Leg daarbovenop allemaal plakjes ontbijtspek.
  11. Snijd de kaas in plakjes en verdeel deze ook over het brood.
  12. Zet de broden op een met bakpapier beklede bakplaat in de voorverwarmde oven.
  13. Laat ze zo'n 10 minuutjes bakken tot de kaas mooi gesmolten is.
  14. Daarna zijn ze klaar om lekker gegeten te worden!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Stokbrood Gevuld stokbrood