- 1 el Bieslook
Bereidingswijze
Zet in 3 stappen deze heerlijke Gerookte paling op toast op tafel.
- Haal de paling een half uur voor gebruik uit de koelkast. Snijd de paling in mooie, gelijke stukjes. Kook de rode biet, laat afkoelen en snijd in stukjes.
- Besmeer de crackers met de roomkaas. Verdeel over de ene helft van de crackers het roerei, leg de stukjes palingfilet erop en garneer met wat sprietjes bieslook. Verdeel de bietjes over de overige crackers, leg er stukjes palingfilet op en garneer met wat bieslook.
- Bereidingswijze roerei: Smelt de helft van de boter in een steelpannetje. Klop de eieren los (niet te lang klutsen) met de melk of room. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schenk de eieren bij de net gesmolten boter en roer voortdurend, zodat het ei niet aan de pan blijft kleven. Neem de pan van het vuur als de eieren nog lobbig en glanzend zijn. Roer de rest van de boter erdoor. Meng eventueel wat geraspte kaas door het geklutste ei voor iets meer pit.